MVO - “Practice what you preach”

In onze dagelijkse bezigheden zijn wij (vanzelfsprekend) verantwoord bezig. Dit komt o.a. tot uiting in integriteit; het beste voor hebben met onze klanten, relaties en andere ondernemers – hen ook verder helpen; optimale kwaliteit leveren; eerlijk, redelijk en open zijn. M.b.t. het milieu: laten we de auto geregeld staan, print-gedrag, verlichting, verwarming en biologische dranken. Er zijn nog meer dingen die we doen, maar het is moeilijk om een life-style in enkele woorden op een interessante manier weer te geven.

Praktisch gezien stellen we ook eisen aan onze leveranciers en wordt het onderwerp MVO besproken. Bankzaken zijn onder gebracht bij Triodos Bank en via onze Visa Greencard Corporate compenseren wij CO2-uitstoot. Daarnaast doen wij vrijwilligerswerk en geven donaties; de grootste bijdrage leveren we:

  • in de vorm van kennis en tijd aan Micro Insurance Association Netherlands (MIAN).
  • financieel aan KIVA – een organisatie die kleine ondernemers in ontwikkelingslanden toegang geeft tot microkredieten, en;
  • als inzamelpunt voor lege cartridges & toners voor KiKa a.u.b. linken naar: http://www.cartridge4kika.nl/index.php (Stichting Kinderen Kankervrij) die preventie en behandeling van kanker bij kinderen financiert; en mobiele telefoons voor Stichting Opkikker a.u.b. linken naar: http://www.opkikker.nl/pages/85/Campagne.html die een bijdrage leveren aan de mentale energie van een langdurig ziek kind door het organiseren van een dag vol ontspanning en blijheid samen met het gehele gezin.

Wij staan altijd open voor vragen en suggesties omtrent dit onderwerp!