De ondernemer achter Thomas Consulting

Aangezien Thomas Consulting maatwerk levert, is het belangrijk om te weten welke mensen betrokken zijn bij een samenwerking. Graag maak ik daarom van deze gelegenheid gebruik om u kennis te laten maken met de ondernemer achter Thomas Consulting, Karin Thomas; zodat u weet met wie u zaken doet.

Als aanvulling op mijn opleiding Bedrijfseconomie (aan Tilburg University) met de specialisatie Environmental Management, besloot ik de opleiding Food Quality Management aan Wageningen Universiteit te gaan volgen. Economische ontwikkelingen leiden tenslotte tot veranderingen in consumptiepatronen en hebben grote gevolgen voor de landbouw. Daarbij drukken ook de ontwikkelingen op het gebied van milieu en klimaat alsmede de toenemende wereldbevolking, hun stempel op de agrarische sector.
Landbouw werd in die tijd echter niet sexy gevonden en de ongebruikelijke combinatie van mijn studies moest ik destijds herhaaldelijk verdedigen. Nu, 10 jaar later, is de agrarische sector weer populair geworden, zowel voor investeerders als voor innovatieve organisaties, maar ook voor consumenten die steeds meer betrokkenheid tonen bij/ vragen stellen over het voedsel dat zij eten en de omgeving waarin zij leven.
Deze opleidingen, diverse projecten in het buitenland, leergierigheid, enthousiasme en de wil om ondernemers te stimuleren vormen de basis voor Thomas Consulting.